Advanced Meta Tag Generator <$BlogRSDURL$>
error-diggs

formatted for Firefox

Get Firefox!
Sunday, July 03, 2005
  blackhole-The Long Walk To Justice
-Every single day, 30,000 children die, needlessly, of extreme poverty-www.live8live.com

aku baru jek pas tgk live 8 concerts live...kat tv jek..astro.heh.
wah..wah..kagum.tak nah lak aku tgk union camnih..terharu.. act, G8 leaders (usa, uk, france, canada, german, italy, japan n rusia), der meeting kat scotland-G8 summit. so usaha sedunia nih, nak tunjuk la kat leaders tu, yang satu dunia bersatu suara nak tamatkan kemiskinan. so diorang nak gather, seramai yang bleh utk beliakkan mate leader2 tu.biar diorang nmpak perpaduan, nakkan dunia nih lagi baik.
diorang ajk la ramai2 join sapot, show masing2nyer keprihatinan..
kiter leh gak show kitenyer sapot..camner..gi la join The Long Walk To Justice, kat Edinburgh, Scotland.
ler..jauh ker.
..takder duit...tambang mahal..takut sesat..mak tak bagi.mabuk nek kpl tebang..takder mase..

rileks..korang still leh bg sapot. g la kat web diorang...ni ha

http://www.live8live.com


korg leh la sign name korg kat live 8 list, tunjuk la yg korg pun sapot..lagi2 malaysian. lagi ramai sapot, lagi terbeliak la mate leader2 tu.heh.

and, korg leh gak upload gmbar korg..online..fyi, gmbar tu posted kt Princes Street, Edinburgh..
see..tak s
usah..and leh kate cool la..(ceh tak patut ckp camtu..sori)
pastu leh gak dload track live 8.best ar..

and ni la timenyer korg nak email kat G8 leaders tu..gtau yg korg nak diorang wat keputusan yang terbaik utk dunia nih..akan dtg..ok
more info g la site die..ok..rush ramai2..biar site tu jadi site paling bz.waste no time..haha

-we never walk alone- SIGN FREE!!!..haha
 


zoneH (haha..), big impact (tech-news), blackhole (best info), custom (ur customizer), best (entertainment), online tips (quick tips), try ar (must try).

error-diggs feeds

error-words

Top100bloggers.com

Subscribe in NewsGator Online



Technology Blog Top Sites