Advanced Meta Tag Generator <$BlogRSDURL$>
error-diggs

formatted for Firefox

Get Firefox!
Sunday, July 03, 2005
  try ar-serangan palsu
Berita terkini

UTM's SITE: Naib canselor UTM mengesahkan bahwa pada ahd yg lalu, pada waktu yg tak dapek nak pastikn, seekor dinosour yg tak tahu jantan atau betina telah memijak dan meninggalkan tapak kakinyer di laman rasmi utm. Kejadian ini mengakibatkan pengunjungnya bercucuran air mata,bukan bersedih tetapi gulak gulana..haha..Beberapa minit selepas itu, ufo dari planet jiran, marikh telah datang menambah musnah site tersebut.Menurut sumber yang leh caye, ufo itu diyakini sedang mengejar dino yang memang terkenal dengan sifat pemurahnya yg terpuji, meninggalkan sisa di merata site, termasuk di marikh. pihak marikh mintak bantuan menjejak dino itu. sebarang maklumat, antar ke bombabersatumarikh@planetke4.sistemmatahari

bukti2 kesan serangan:-
1-www.utm.my
2-www.utm.my

3-www.projectrasso.org
4-www.luvizyan.blogspot.com

reaksi mangsa ketika diserbu dan diambil gamba..haha


haha..
aku saje jek gimik.real ak, bite aku. pepun maaf kat utm.sori datuk kifli.heh...member aku skali..lan ngan yan..terima kasih sebab sudi jadi contoh..haha

haha...haha..haha..ok2..puas gelak...huh..haha.haha..ok2..dah2..takleh tahan beb
klah, aku bg tips camne nak meriahkan pagi korg pas bgn tido(cam kuliah fadilah kamsah)
korg kene try mende nih.memang best.pepun gi la dulu
http://www.netdisaster.com/

senang cita, site ni kasik korg sonok..pas tensen..kasi kuar angin lega cket..heh
kalu korg kureng x puas hati la dengan site sape2..korg leh try nih..
cam aku wat..aku bgn pagi nih..tetiba lak tensen dgn utm..haha..so aku meriahkan hidup akula..wat cam contoh atas tadi....tak silap aku diorang nih pakai flash wat mende nih..
heh
korg leh wat mcm2 lagi..ni bukan la rosakkan site saper2 target korang..just amik cam screenshot site tu jek..pastu run flash...just gumbira2.haha..cam virtual la..maya ..palsu semata2..
kalu korg tgk url kat address bar pun dah tau..tipu..bukan origin site target..so takder paperla..ok .tambah lg der lak cam toolbar kat ctu..heh..jelas2..tipu..pepun have fun..tu yg penting
korg je pun yang leh nmpak..
aku rekomenla korg sonok2 ngan site tu..
akunyer cadanganla,purak2la yg ko konon2 hack site tu.panggil membe ko..cita la penuh bangga..haha..
takpun..tipuk la adik ko ker..kabo la ko wat magik..atau saper2la yang bodo kat situ..
haha
rekomenla kat sape2 sal site nih..amalkan tiap2 pg tgk sekali tgk..konpem sihat. so,
kalu saper de wat kat site len, info la aku..komen2..bagi link..haha..sihat aku..gelak pagi2..

yan ngan lan..ampun..haha..


-amalkan cara hidup yang sihat-
 


zoneH (haha..), big impact (tech-news), blackhole (best info), custom (ur customizer), best (entertainment), online tips (quick tips), try ar (must try).

error-diggs feeds

error-words

Top100bloggers.com

Subscribe in NewsGator Online



Technology Blog Top Sites